Hagströms städservice AB

Hejsan hoppsan så illa det kan gå när man trampar snett och bryter fotleden! Detta hände när jag klev av bussen här på bussterminalen i Nybro. Jag blev efteråt väldigt begränsad i vad jag kunde göra och satt inne i lägenheten och såg på teve. Kontakt med vänner och bekanta skedde via sociala medier och telefon. Städningen blev det ingen ordning på innan jag bestämde mig för att kontakta en städfirma i Nybro som heter Hagströms städservice.  

 

De har nu varit här och städat ett par gånger och jag är evinnerligt tacksam över denna goda hjälp! Jag tänkte mig därför idag att det här inlägget skulle få handla om just Hagströms städservice, för är det något företag jag verkligen vill rekommendera så är det det här! Jag är så nöjd med hjälpen så även om gipset nu sedan länge är borttaget, så har jag bestämt mig för att unna mig lite hemstädning då och då. Det känns som en liten lyx i tillvaron som jag verkligen är värd. Det tycker jag att ni läsare också är värda, för när jag tar del av era liv förstår jag att många har det slitsamt och har svårt att få tillvaron att gå ihop. En städfirma gör att man inte behöver slita lika hårt. En tung post som städningen kan man lämna över till någon annan, till exempel till detta städföretag i Nybro. Hit kan ni vända er som önskar en kostnadseffektiv städning av hemmet eller kontoret. Oavsett om ni vill ha hjälp någon enstaka gång, eller om ni vill ha veckostädning, så går de era individuella önskemål tillmötes. Jag är grymt imponerad över den trevliga och noggranna personalen på Hagströms städservice som verkligen brinner för sitt jobb och gör allt för att deras kunder ska bli så nöjda som möjligt.